Despre noi

V

Vila A&N ****

Cazare Brașov, Săcele

Vila A&N se află la intrarea in Brașov la 650 m de drumul national DN 1 dinspre Bucuresti, la 600 de metri de gara Darste și la 10 minute de mers cu mașina de Piața Sfatului și Biserica Neagră; vila pune la dispoziție recepție deschisă nonstop și grădină cu terasă. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

 

Locație

Suntem situaţi la intrarea in Braşov dinspre Bucureşti, la 10 minute de centrul orasului, 30 de minute de Poiana Braşov şi 20 de minute de Predeal într-o zonă linistită la 620 m de DN1.

Vila A&N **** se află in spatele reprezentanţei BMW, motiv pentru care vă rugăm să intraţi pe strada care se face pe langă această reprezentanţă si după aceea să faceţi la a doua strada la dreapta pe langa padure 600m pentru a ajunge la noi.

Coordonatele GPS Vila A&N **** sunt urmatoarele:
- latitudine 45.598015°
- longitudine 25.648175°

Dotările vilei

  • Dotările camerelor Vila A & N**** pune la dispoziţia turiştilor un număr de 7 camere duble şi 2 apartamente, toate dotate cu cele mai moderne facilităţi, gândite pentru a vă face sejurul cât mai agreabil
  • Camerele dispun de mobilier modern, televizor LCD, televiziune prin satelit, minibar, acces internet wirless, cuti de valori (seif), băile fiind dotate cu cabină de duş şi uscător de păr.
  • Apartamentele dispun de aceleaşi dotări ale camerelor, având în plus o canapea extensibilă pentru 2 adulţi sau pentru 2 copii.
  • Toate camerele dispun de balcoane individuale cu vedere directă spre munţii Bucegi, Postăvarul şi Piatra Mare.

Facilităţile vilei

Vila A & N **** dispune de: încălzire centrală modernă, sistem electronic de avertizare contra incendiilor, parcare gratuită si supravegheată în curtea interioară, gradină cu gazon, salon de mic dejun, masa de tenis, masa de billiard si aparate fitness.

Pentru sănatătea oaspeţilor nostri, vă recomandăm să fumaţi doar în locurile special amenajate.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

TARIFE

Tarifele sunt valabile până la 18 decembrie.
Pentru altă perioadă contactați-ne.


• Cameră dublă, 2 persoane   270 lei / noapte.
• Cameră Twin (două paturi), 2 persoane   270 lei / noapte.
• Apartament, 4 persoane   420 lei / noapte.


Tarifele nu includ mic dejun.

Pentru a 3 a persoană în plus, în camera dublă, se percepe un tarif de 65 lei / persoană, copii până în 5 ani fiind exceptaţi.

Cazarea se face începând cu ora 14:00, iar eliberarea camerelor se face până la ora 12:00. In anumite situaţii eliberarea camerelor se poate face şi dupa ora 12.00, în acest caz platindu-se o taxă suplimentară.

Plata serviciilor se face numerar în momentul cazării.


Atracții turistice

Braşovul Istoric Braşovul oferă nenumărate obiective turistice, dintre care cele mai importante sunt
Fortificaţiile Cetăţii medievale a Braşovului unde ies în evidenţă Bastionul Tesătorilor, Bastionul Graft, Turnul Alb, Turnul Negru si Cetăţuia, Casa Sfatului, Biserica Neagră, Biserica Bartholomeu, Biserica Sf.Nicolae unde se află Prima Şcoală Românească.
Distanţa: 10 minute cu maşina.

Description: Piata Sfatului Brasov Description: Biserica Neagra Description: Bastionul Tesatorilor

 

Poiana Braşov

Poiana Braşov este cea mai populară zonă de ski din România, dar şi una dintre atracţiile turistice preferate, nu numai de către turistii din România, dar şi Italia, Franţa, Germania, Elveţia şi alte state europene.
Distanţa: 30 minute cu maşina.

Description: Poiana Braşov Description: Poiana Braşov Description: Poiana Braşov

 

Castelul Bran

Castelul Bran este un binecunoscut monument naţional şi punct de atracţie major, nu numai pentru zona Braşovului, ci şi pentru România. Castelul este muzeu deschis pentru vizitatori având ca exponate în interior artă si mobilier colecţionate de Regina Maria.Turisti pot vizita Castelul individual sau cu vizita ghidata.
La baza dealului pe care se află Castelul se află un mic muzeu în aer liber în care sunt expuse construcţii ţărănesti tradiţionale din regiune.
Distanţa: 50 minute cu maşina.

Description: Castelul Bran Description: Castelul Bran Description: Castelul Bran

 

Staţiunea Predeal

Predeal este cea mai nordică staţiune de pe Valea Prahovei, situată la 25 de km de Braşov, fiind oraşul aflat la cea mai mare altitudine din România.
Predealul deţine 11 pârtii de ski alpin şi una de ski fond, fiind recomandat iubitorilor acestui sport.
Distanţa: 20 minute cu maşina.

Description: Predeal Description: Predeal Description: Predeal

 

Zona Bunloc

La doar 500 m de Vila A&N **** se afă telescaunul şi pârtia de schi Bunloc, fiind locul ideal pentru pasionaţii de parapantism, acesta fiind singurul loc in care se mai pot face lansări în siguranţă.
Cu telescaunul se poate face o ascensiune de 10 minute până la altitudinea de 1200 m, de unde se deschide o panoramă extraordinară către Braşov şi Săcele.
Distanţa: 10 minute pe jos.

Description: Parapanta de pe Bunloc Description: Bunloc Description: Bunloc

 

Canionul 7 Scari

Una dintre cele mai importante atracţii turistice din Munţii Piatra Mare, este cunoscut în principal datorită amenajărilor care s-au făcut aici, înlesnind accesul turiştilor, nefiind necesare echipamente speciale pentru accesul în canion.
Distanţa: 1 oră pe jos.

Description: Canionul '7 Scari' Description: Canionul '7 Scari' Description: Canionul '7 Scari'

 

Agrement

Pentru petrecerea timpului liber, vă sugerăm urmatoarele moduri de distracţie.
O vizită cu copii la "Zao Park", aflat la 2 km de Vila A&N****, unde cei mici vor profita din plin de cel mai mare loc de joacă din Braşov.

Un traseu în "Parc Aventura", care vine în întampinarea doritorilor de activităţi sportive în aer liber, cu un număr de 8 trasee cu dificultate progresivă, gradina zoological si lacul noua aflat la 2 km de Vila .

O zi petrecută la "Paradisul Acvatic", cel mai mare parc acvatic din România, unde puteţi profita de soare în piscinele exterioare sau vă puteţi ascunde de frig în piscinele interioare aflat la10 km de Vila.

Description: Zao Park Description: Parc Aventura Description: Paradisul Acvatic